A blog elköltözött: http://mathbarbara.hu/iranytu-blog/

Az Ötödik Pillér

Egy elmélet születése és pálfordulása - avagy mi a baj az ápdéttel?

(Profitorientált köpönyegforgatás leckék kezdőknek)

2016. február 10. - Bara17

Kis blogom alig több, mint egy éves működése alatt is többször megesett már, hogy nem bírtam szó nélkül hagyni a hazai táplálkozásáltudomány mainstream gurujának egy-egy felszólalását. Tettem ezt hol finomabban, mint a zabpehelyről zagyválásnál, hol kicsit cinikusabban, mint a szaharotoxis felfedezésekor...

Tekintettel az újra és újra ismétlődő kérdésekre, rászántam fél órát az életemből, hogy kigyűjtsek pár idevágó gyöngyszemet. Magyarázza el ő maga nektek, hogy IR mellett (főleg) miért NEM ajánlom.
Át is adom a szót - figyeljétek a dátumokat is:

Tovább:

Ez az oldal át lett költöztetve ide.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://otodikpiller.blog.hu/api/trackback/id/tr868378340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

backtoblack 2016.02.10. 12:49:28

Korrekt! Egyetlen dolgot nem ertek, hogy miert hisz meg barki is ennek az embernek? (a hozsannazo fanok az oldalan mindent alulmulnak)

menekse 2016.02.10. 17:58:44

Én még emlékszem arra, amikor éppen a stevia ellen beszélt, akkor azt bizonygatta, hogy használata nem megengedett az EU-ban (azóta tudom, hogy stevia létezik, mert rákerestem több EU-s országban).

Csattanós maszlag 2016.02.10. 18:14:38

Mert a szénhidráthiány árt az agynak.
süti beállítások módosítása