A blog elköltözött: http://mathbarbara.hu/iranytu-blog/

Az Ötödik Pillér

Amiért nem küzdök a PCOS ellen

2015. október 01. - Bara17
Vége hát a szeptembernek is - döbbenet, hogy repül az idő, és hogy én mióta nem jutottam hozzá, hogy írjak... - lezárult hát a PCOS elleni küzdelem - vagy fordítsuk bárminek is: PCOS awareness - hónapja.

Az utóbbi hetekben sok posztot láttam a küzdelemről, az olykor győzedelmes, de sokszor inkább elszánt (elkeseredett?) csatákról, amiket nap nap után vívunk állítólag. A belső ellenségről, aki minden percben ott ólálkodik az inzulingörbénk árnyékában, akivel állandó harcban állunk... Sőt mi több, a napokban megtudhattam azt is, hogy a PCOS kezelése csak precíziós tervezéssel összeállított, állandóan kontrollált életmód mellett működhet - egyesek szerint.

És én csak állok és nézek - biztos jó ez így? Nem veszítjük kicsit el a perspektívát?

Tovább:

Ez az oldal át lett költöztetve ide.

october1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://otodikpiller.blog.hu/api/trackback/id/tr387878020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vfruzsi 2016.09.16. 09:31:24

Köszönöm szépen ezt az írást! (sose értettem ezt a PCOS elleni küzdelem felkiáltást, mert hisz hiába harcol vele az ember, mindig vele lesz)
süti beállítások módosítása